Scanare Carte

Scanare carte DIRECT in PDF, DOC(Editabil), JPG, TIF, full color, fara curbura sau distorsiuni!

In prezent, exista o mare nevoie de a scana carti din numeroase motive. Haideti sa le enumeram:

Pentru a putea distribui o carte la mai multe persoane, FARA A PLATI VREUN COST. Daca aveti o carte care vreti sa o distribuiti la 20 de persoane, cea mai buna varianta este sa o scanati.

Pentru a extrage continutul din carte. DA! Veniti cu o carte, iar la Alfasoft va transformam cartea in format Word EDITABIL! Asa ca veti putea accesa continutul ei, edita, adauga sau sterge. De asemenea, puteti sa faceti cartea in format PDF, asa ca va va fi usor sa o trimiteti pe mail sau sa o accesati de oriunde.

Economie de spatiu! Imaginati-va toata biblioteca dumneavoastra personala, sau profesionala, intr-un singur director pe un laptop sau o tableta. Da! Este posibil si chiar foarte usor la noi!

Cautare ca si pe google! Sa zicem ca aveti 25 de carti despre ingerie si doriti sa cautati informatii despre modul de functionare a rotilor dintate, pur si simplu scrieti in calculator “roti dintate”, iar el va cauta automat prin mii de pagini in cateva secunde. Aici e vorba de foarte mult timp economisit.

Prezervare in timp! Poate ca pentru oamenii obisnuiti acest lucru nu inseamna mult, dar pentru o biblioteca sau institutie cu siguranta va insemna totul. Imaginati-va ca aveti informatii importante in carti, in cazul unei calamitati, cartile se vor pierde, dar informatia daca este pastrata in format digital, poate fi usor pastrata undeva in siguranta.

Pe ce tipuri de fisiere puteti pune o carte?

Vom enumera cateva din formatele de scanare carte care le putem produce la Alfasoft Cluj:

  • Formatele de imagine: JPG, TIFF, BMP, PNG
  • Formatele de documente: PDF, DOC, RTF, TXT