Incarcari Cartuse

Toner &
Cerneala

Reumplerea cartuselor de imprimanta poate reprezenta o cale eficienta de a economisi bani, insa procesul nu este intotdeauna lipsit de provocari si poate necesita interventia specialistilor.

Uneori, simpla reincarcare a cartusului nu este suficienta; este posibil sa fie necesare reparatii sau inlocuirea anumitor componente vitale cum ar fi cipuri, resetari, reprogramari, cilindri sau chiar degresari, mai ales in cazul cartuselor laser care utilizeaza toner. Pentru cartusele cu cerneala, procesul de injectare a acesteia trebuie efectuat cu precizie, folosind un ac manevrat cu grija pentru a evita deteriorarea componentelor delicate. Urmeaza apoi etapele obligatorii de vacuumare cu kituri specifice fiecarui model si curatarea cu solutii speciale pentru desfundarea cartuselor de cerneala.

Avand peste un deceniu de experienta in domeniu, ne mandrim cu profesionalismul nostru. Avem capacitatea de a identifica si remedia orice probleme ale cartuselor de imprimanta, utilizand materiale de inalta calitate: TONER, CHIP-uri, CILINDRI si CERNEALA pentru a asigura cele mai bune rezultate inca de la prima incarcare.

Compatibilitatea se extinde la majoritatea brandurilor recunoscute: HP, Canon, Lexmark, Samsung, Xerox, Brother etc.
Copy System Service

Informatii Contact

2006 - 2024 © Copy System Service
Numele de branduri precum si logourile asociate sunt marci inregistrate ale proprietarilor respectivi.